RECEITA DELICIOSA receita internacional As brownies

Ingredients For The Brownies: 1 cup unsalted butter 1/3 cup Special Dark Chocolate Cocoa 1/3 cup semi sweet chocolate chips 1 3/4 cup granulated sugar 4 eggs 2 1/2 Tbsp. Bailey's Irish Cream liqueur 1 cup all purpose flour 1/2 tsp. baking powder 1/2 tsp. salt For The Cheesecake Layer: 1 (8 oz.) package cream cheese, softened 2 1/2 Tbsp. Bailey's Irish Cream liqueur 1 egg 1/4 cup sugar 1 tsp. flour Instructions Preheat your oven to 350 degrees. Lightly grease and flour a 9 x 13 baking dish and set aside. In a larger (I use a 3 qt.) saucepan, melt the butter on low heat until you hear a little sizzle sound, but it's not burning. Turn off the heat, remove from hot burner and add the semi sweet chocolate, and the sugar and stir until melted. Add the cocoa and stir well. Add the eggs, one by one, beating into the batter by hand well after each addition. Add the Irish Cream and mix. Mix in the flour, baking powder and salt until you have a nice batter. Pour the batter into the baking pan. In a small mixing bowl, beat the cheesecake layer ingredients together. Evenly drop spoonfuls of the cheesecake filling on top of the brownies. Run a knife through the batters, creating a marbled, swirled effect. Bake for 30-35 minutes, or until the brownies look set and a toothpick inserted into the brownies comes out clean or with moist crumbs, not raw batter. Let cool before slicing. Makes 24 to 32 brownies depending on how you slice them. Some of the links in the post above are “affiliate links.” This means that if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I only recommend products or services that I personally use and believe will add value to my readers. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission’s 16 CFR, Part 255: “Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising.”ingredientes Para
de manteiga sem sal 1 xícara 1/3 de copo escuro especial Cacau Chocolate 1/3 copo semi chips de chocolate doce 1 3/4 xícara de açúcar granulado 4 ovos 2 1/2 colheres de sopa. licor de creme irlandês de Bailey 1 xícara de farinha de trigo 1/2 colher de chá. fermento em pó 1/2 colher de chá. sal Para a camada de queijo: 1 (8 onças) de cream cheese pacote, suavizou 2 1/2 colheres de sopa. licor de creme irlandês de Bailey 1 ovo açúcar de 1/4 de copo 1 colher de chá. farinha instruções Pré-aqueça o forno a 350 graus. Unte levemente e farinha uma assadeira 9 x 13 e reserve. Em um maior (eu uso a. 3 qt) panela, derreta a manteiga em fogo baixo até ouvir um som chiado, mas não está queimando. Desligue o fogo, retire do queimador quente e adicione o chocolate semi doce, eo açúcar e mexa até derreter. Adicione o cacau e mexa bem. Adicione os ovos, um a um, batendo na massa com a mão bem após cada adição. Adicione o creme irlandês e misture. Misture a farinha, o fermento eo sal até que você tenha um bom batedor. Despeje a massa na assadeira. Em uma tigela pequena, bata os ingredientes da camada cheesecake juntos. Uniformemente gota colheradas de enchimento no topo do bolo de queijo dos bolos. Passe uma faca através dos batedores, criando um marmoreado, rodou efeito. Asse por 30-35 minutos, ou até as brownies olham o jogo e um palito inserido nos brownies sai limpo ou com migalhas húmidas, batter não cru. Deixe esfriar antes de cortar. Faz 24 a 32 brownies dependendo de como você cortá-los. Alguns dos links no post acima são "ligações da filial." Isto significa que se você clicar no link e comprar o item, vou receber uma comissão da filial. Eu só recomendo produtos ou serviços que eu uso pessoalmente e acredito que vai agregar valor aos meus leitores. Eu estou divulgando isso em conformidade com 16 CFR da Comissão de Comércio Federal, Parte 255: ". Guias sobre o uso de Avais e Testemunhos em Publicidade"

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